Cidery, Strana 3

Může být něco lepšího než lahodné spojení sladšího cideru s nádechem malin? Možná jen to, že je vyráběn z chemicky neošetřených a původních odrůd Vizovických vrchů!

Jablka Jadrničky moravské vymačkané do poslední kapky. Suchý, přírodní, jemně perlivý a bez siřičitanů – ranních bolehlavů.

Život je hořkosladký. Ale tenhle cider tě přesvědčí o tom, že The Verve přesně věděli, o čem je tahle zalahvovaná symfonie. Stejně jako říkal Forrest Gump – život je jako...

Cider s plnou chutí, která vytváří rovnováhu díky jemné kyselince a nahořklým koncem. Čistá práce přírody bez přídavků. Nesířený a nepasterovaný.

Dokonalá syntéza v praxi = žádný zbytkový cukr. Přirozené jablečné aroma a nasládlý konec tohoto opojení. Čistá práce přírody bez přídavků. Nesířený a nepasterovaný.

Každý chce zkusit něco prémiového, proto je tady kousek inspirovaný španělskou sidrou. Přirozené jablečné aroma a nasládlý konec tohoto opojení. Čistá práce přírody bez...

V téhle chuti splyneš jako hýl na malinách. Speciál stvořený macerací malin v polosuchém cideru. Žádná velká slaďárna, ale vyvážený perlivý cider.

Polosuchý cider z stvořen primárně z odrůdy Ontario. Kromě silné perlivosti je plný svěžích chutí s citrusovými tóny. Vítěz kategorie Modern Cider v Sagardo Forum Cider...

Stačí lok a zpíváš jako strnad. Suchý cider s jemnou hořkostí zakončenou kyselinkou.

Jablko, apple, Apfel. U nás myslíme i na hrušky! Často opomíjené, žijící ve stínu, ale přitom tak výborné. Hruškové perry (hrušková obdoba cideru) z vizovických hrušek Sudinek.

Jak název napoví – s tímto ciderem si není radno zahrávat. Je vyráběn metodou Pét-Nat, při níž se cider uzavře do lahve těsně před dokončením fermentace a přirozeně naperlí....

Jak název napoví – s tímto ciderem si není radno zahrávat. Je vyráběn metodou Pét-Nat, při níž se cider uzavře do lahve těsně před dokončením fermentace a přirozeně naperlí....